Yritys

Valtarent Oy, ent. nimeltään Valtaminibussi Oy, on vuonna 2012 perustettu perheyritys, joka tarjoaa minibusseja, matkailuautoja, pakettiautoja ja henkilöautoja sekä lyhyt- että pitkäaikaiseen vuokrauskäyttöön. Valikoimaamme kuuluu noin 30 vuokrattavaa ajoneuvoa, joista suurin osa on tällä hetkellä minibusseja, joihin olemme erikoistuneet.

Autot ovat säännöllisesti huolettuja ja vakuutettuja vuokrauskäyttöön soveltuvilla vakuutuksilla. Autot ovat aina pestyjä ja siivottuja ennen vuokrausta.

Yrityksen tavoitteena on tarjota erilaisia ja erihintaisia minibusseja sekä muita ajoneuvoja, jotta voisimme täyttää jokaisen asiakkaan laatu- ja hintakriteerit. Tyypillisiä asiakkaita ovat erilaiset yritykset, yhdistykset, perheet ja urheiluseurat. Vuokraajia on ympäri Suomea, nyt jo myös ulkomailta.

Suurimmista yritysasiakkaistamme mainittakoon Enersense International, jossa meillä on ollut kuusi minibussia vuokralla vuodesta 2015.

Toinen tärkeä tavoitteemme on joustava asiakaspalvelu. Auton voi noutaa ja palauttaa, mihin aikaan vuorokaudesta tahansa ilman lisämaksua. Auto voidaan myös toimittaa kotiovelle erillisen sopimuksen mukaisesti.

Asiakkaamme voivat halutessaan jättää oman autonsa Valtarentin käytössä oleviin pysäköintiruutuihin vuokrauksen ajaksi.

Hoidamme perheyritystämme toistaiseksi päätoimiemme ohessa, joten olethan kärsivällinen, mikäli emme heti vastaa puhelimeen. Soitamme aina takaisin.